Leden help

help-login

Foto Management

Q
A

Hoe kan ik een foto verbergen of zichtbaar maken?

U kunt de foto's op uw profiel zichtbaar maken of verbergen, toegankelijk door hier te klikken, of door "Foto's" te kiezen in het Profiel Bewerken menu op uw leden startpagina. Om een foto te verbergen klikt u op "foto bewerken" onder de foto die u wilt verbergen. Kies dan "Verbergen". Klik op de "Ja" knop als u gevraagd wordt of u er zeker van bent dat u de foto wilt verbergen. Uw foto zal zan verborgen zijn. Om het verbergen op te heffen klikt u op "foto bewerken" en kies dan "zichtbaar maken".

Mwerk op aub dat deze verbergen mogelijkheid alleen beschikbaar is voor Goud en Platina leden. Het is vooralsnog ook niet mogelijk om foto's te verbergen of zichtbaar te maken vioa een mobiele telefoon.

Als u uw primaire foto (foto 1) verbergt, zullen al uw foto's verborgen worden. U dient uw primaire foto eerst zichtbaar te maken voordat u verdere actie onderneemt voor uw andere foto's.

Cupid Media, het Cupid Media Logo en AfroIntroductions.com zijn geregistreerde handelsmerken van Ecom Holdings Pty Ltd en worden met toestemming van Cupid Media Pty Ltd gebruikt.