Member Help

help!
help-login

Foto Beheer

questionquestion

Hoe kan ik mijn foto verbergen of tonen?

Je kunt je foto's verbergen of weergeven op je profiel via je foto beheer pagina, toegankelijk door hier te klikken, of kies "Foto's Toevoegen/Bewerken" in het menu "Mijn Profiel" op je lid startpagina. Klik op de "Verberg" knop naast de foto die je wilt verbergen. Let op: als je je eerste foto verbergt, zullen geen van je foto's zichtbaar zijn op je profiel.

print this page!
Cupid Media, het Cupid Media Logo en AfroIntroductions zijn handelsmerken van Cupid Media Pty Ltd.